Nejnovější recenze ze sekce Autopotahy
Než se zašpinění tak se roztrhá tak koupím nové.
problém natahnout potahy, chyběl návod.
Splnil moje představy.
Velmi malé háčky na přichycení pod sedadlo,použili jsme ze starých potahu,velikost potahů pro Swift vyhovující.
Výhodná cena.
Zatím dobrý
Spokojený zákazník
cena/kvalita super
- Potahy přesně padly na sedačky.
- Pěkné zpracování.
- Není tam přizpůsobení na prostřední zadní pás.
Autopotah Automega HYUNDAI KONA, SE ZADNÍ LOKETNÍ OPĚRKOU, 2017, prolis
Zdeněk
Přidáno: 20. března 2024
(naposledy upraveno 26. března 2024)
Zakoupeno v autio.cz autodoplňky
Popsáno v předchozím hodnocení na potahy, jejichž objednávku jsem zrušil a přeobjednal na temto produkt.
Mělo se jednat o kvalitní materiál. Použití na přední sedačky je univerzální ( pro 80% vozidel v ceně do 600,-Kč). Instalace na zadní sadačky není možná bez komplikované úplné demontáže zadního sedáku. ( podíl nese i konstrukce zadních sedaček od výrobce vozidla). Velká radost z dárku.
sedí na všechy sedačky
- Autopotah u řidiče nemá díru na područku, područka nejde sundat a do autopotahů za 2600,- musíme udělat díru, provlíct područku a potom přetahnout přes opěrku a nevíme jestli to vůbec půjde. U zadní sedačky u řidiče má autopotah díru na prostřední pás, u kterého nenajdete v autě šroub, aby jste odmontovali a provlékli pás skrz autopotah, takže opět díru od zhora dolů, nebo přetáhnout a pás u prostřední sedačky nebude funkční. Asi bych se zamyslela zda na těchto dvou místech neudělat suchý zip.
Jsem zklamaná.
Poměr peníze kvalita-dobré.
- Jsou rozdelene sedaky a operky
spokojen
- Přesné rozměry dle vozidla, zavolají a prověří zda jste vybral správně.
- Zkušenosti nemám, koupila jsem poprvé
Je fajn, ale otvor na tablet v protismere bohužiaľ nevyužijeme, neuvidí naňho cez nôžky.
Autopotah ULTIMATE SPEED 14dílná sada černá
Přidáno: 12. března 2024
(naposledy upraveno 12. března 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- chybí uchycení, nedrží přední sedací potahy, jako u 12-ti dílné sady
- materiál vypadá celkem kvalitně
- místy trčící nitě, otřepy atd.
- Potah na sedadlo spolujezdce je o trochu větší než by měl být, nelze ho zcela vypnout. U řidiče problém není.
- Průchody pro držáky opěrek hlavy na předních sedadlech jsou vyřešeny dost divně, stačily by otvory (opěrky jdou zcela vysunout).
- Zbytečně velké díry pro stolky.